Pipervika

  • Post category:Oslo
4.2
(271)

📍 Rådhusbrygge 4, Oslo, i nærheten av Nationaltheatret
📞 +4794080932
🍴 Sjømat
💰 NOK 240 – NOK 490

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Pipervika som finnes på adressen Rådhusbrygge 4, Oslo, i nærheten av Nationaltheatret.

Oppsummerende anmeldelser:

Pipervika er lokalisert i Oslo. Besøkende nevner følgende:“Utrolig god mat og utrolig hyggelig ansatte, en av få plasser langs bryggekanten med god plassering på brygga nedenfor rådhuset. Spiste en grei fiskesuppe, men ikke mer.”

Etter å ha besøkt Nobels Fredssenter, kom for et måltid. Denne restauranten bør anbefales for pent tilberedt laks, fish & chips og fiskesuppe. De fleste anmeldere nevner at du kan få smakfull panna cotta, che og parfait her. Benytt sjansen til å smake godt øl, vin eller hvitvin.

Hos Pipervika kan du få:

På Pipervika kan du spise Sjømat og er i prisklassen på NOK 240 – NOK 490.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +4794080932 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på 4,2/5

Google: 271

Facebook: 0

Trip: 0

Pipervika Åpningstider:

Stengt permanent

Pipervika Meny

Stengt permanent

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.2 / 5. Antall stemmer: 271

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    Fint sted, god sjømat!

  2. (besøkende)

    En veldig skuffende opplevelse. Personalet mangler kunnskap om mat og drikke, blåskjell overkokt og ikke spiselig. Små porsjoner, ikke verdt pengene.

  3. (besøkende)

    Pipervika er delvis fiskemarked, delvis sjømatrestaurant. Menyen i restauranten er liten, men god og i tillegg kan du kjøpe på fisketorget og få det servert i restauranten. En dag jeg var innom, hadde de nettopp fått en blåfinnet tunfisk som var “dagens spesiell”. Jeg kjøpte en øl i baren, fant et bord og gikk tilbake til fiskemarkedet for å bestille (de trenger nummeret på bordet ditt). PÅ rundt 10 minutter sto tallerkenen på bordet mitt. De er stolte av ferske produkter, og jeg kan trygt anbefale laksen eller fish & chipsen. Tjenesten er vennlig, men det ser ut til at de noen ganger har problemer med å få bestillingene til riktig bord.

Kommentarfeltet er stengt