Nilsen spiseri

  • Post category:Oslo
0
(0)

📍 , i nærheten av
📞 +4796017235
🍴 Skandinavisk
💰 NOK 98 – NOK 240

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Nilsen spiseri som finnes på adressen , i nærheten av .

Oppsummerende anmeldelser:

Nilsen spiseri er lokalisert i Oslo. Etter å ha sett Ostbanehallen, kom hit for et måltid. Her kan du oppdage oppskriftene og ingrediensene til det skandinaviske kjøkkenet. På denne restauranten kan du bestille perfekt tilberedt bakt laks, filetsteker og rekesalater. Gode ​​jordbærvafler, che og pudding har en behagelig smak. Enkelte kunder anbefaler deilig cordial, øl eller vin hos Nilsen spiseri. Degust god kaffe.

Hos Nilsen spiseri kan du få:

På Nilsen spiseri kan du spise Skandinavisk og er i prisklassen på NOK 98 – NOK 240.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +4796017235 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på ?/5

Google: 0

Facebook: 0

Trip: 0

Nilsen spiseri Åpningstider:

kommer snart…

Nilsen spiseri Meny

kommer snart…

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    Fantastisk tradisjonell norsk mat! Stedet var veldig søtt, maten var utrolig og servicen var på punkt. Dessert var fantastisk.

  2. (besøkende)

    God stemning fra eier og ansatte, vennlige kunder også! Reinsdyrgryte utmerket – tilberedt etter kokkens mors oppskrift. De er klar over hvalspørsmålet og villige til å diskutere, så ikke la deg skremme. Aqua bit å anbefale.

  3. (besøkende)

    Bare to kvartaler fra det spektakulære nye operahuset i Oslo ligger Nilsen Spiseri – en bistro som serverer ekte norsk mat. På et hjørne i den gamle Kvadraturen i Oslo sentrum, annonserer denne bistroen som er større enn den ser ut (det er bord i underetasjen også) for norske spesialiteter som hval eller rein. Før en nylig opera likte jeg en veldig deilig reinsdyrgryte i fløtesaus med poteter, grønnsaker og salat. En venn koste seg med en stor og smakfull bakt laks. Og i altfor dyre Oslo var alt rimelig priset. Stemningen var levende lys … tjenesten var god nok til å få oss til operaen i tide. Jeg kan definitivt anbefale Nilsen Spiseri.

Kommentarfeltet er stengt