Il Professore

  • Post category:Oslo
0
(0)

📍 Schweigaards gate 54A, Oslo, i nærheten av Grønland
📞 +4795009200
🍴 Italiensk
💰 NOK 98 – NOK 240

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Il Professore som finnes på adressen Schweigaards gate 54A, Oslo, i nærheten av Grønland.

Oppsummerende anmeldelser:

Il Professore er lokalisert i Oslo. Etter å ha sett Christian IV-monumentet, kom for et måltid. Hvis du aldri har smakt italiensk mat, bør du reservere bord på denne restauranten. Kokken på Il Professore lager velsmakende pizza, pasta og entrecote. Ta en pause og smak perfekt tilberedt panna cotta og god tiramisu. Deilig vin er de mest populære drinkene på dette stedet. Start måltidet med god kaffe.

Hos Il Professore kan du få:

På Il Professore kan du spise Italiensk og er i prisklassen på NOK 98 – NOK 240.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +4795009200 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på ?/5
Google: 0

Facebook: 0

Trip: 0

Il Professore Åpningstider:
kommer snart…

Il Professore Meny
kommer snart…

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    Jeg klager vanligvis på kvaliteten på maten i Oslo, men det jeg trengte å gjøre var å gå inn på kjøkkenet og høre på de som jobber der. Når du finner et sted hvor ingen snakker norsk på kjøkkenet, er det nok stedet å være. Det fungerte i Nederland og det fungerte her. Jeg har funnet den italienske restauranten hvor alle på kjøkkenet snakker italiensk. Ingen klager, bare perfeksjon.

  2. (besøkende)

    Pizzaen med trøfler var utmerket. Velsmakende og med riktig kombinasjon av ingredienser. God service. Jeg ba om et bord som ikke er plassert i midten av restauranten, og servitøren tilbød et bord ved vinduet. Et glass Ripasso Valpolicella passet perfekt. Jeg vil absolutt komme tilbake og fortsette å støtte restauranten i nabolaget mitt.

  3. (besøkende)

    Fantastisk mat og god service, anbefales på det sterkeste!

Kommentarfeltet er stengt