Go’Grilla Food Truck

  • Post category:Oslo
0
(0)

📍 , i nærheten av
📞 +24022384
🍴 Hurtigmat
💰 ukjent

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Go’Grilla Food Truck som finnes på adressen , i nærheten av .

Oppsummerende anmeldelser:

Go’Grilla Food Truck er lokalisert i Oslo. Go’Grilla Food Truck gir deg god mat og et sted å hvile etter en lang spasertur rundt Holocaust Center. Fra gjestenes synspunkt er burgere gode her.

Hos Go’Grilla Food Truck kan du få:

På Go’Grilla Food Truck kan du spise Hurtigmat og er i prisklassen på ukjent.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +24022384 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på ?/5
Google: 0

Facebook: 0

Trip: 0

Go’Grilla Food Truck Åpningstider:
kommer snart…

Go’Grilla Food Truck Meny
kommer snart…

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    Rett ved siden av bryggene var dette et virkelig flott sted å spise med en praktisk beliggenhet. Søtpotetfriesene var virkelig fantastiske, og jeg vil definitivt få dem igjen!

  2. (besøkende)

    Beklager gutta fra Go´Grilla for den ikke så positive tilbakemeldingen. Dette plager meg virkelig fordi det betyr at alle disse gode vurderingene denne foodtrucken fikk ikke nødvendigvis er sanne for alle. Verst for meg som ville tro at gatemat i Oslo fikk høy standard nå til dags. Jeg var ivrig etter å smake Austin-burgeren siden jeg trodde på de gode vurderingene denne lastebilen fikk. Men for en spøk ikke på grunn av størrelsen fordi noen av dere allerede har advart om hvor liten burgeren er, og jeg ønsket å ignorere det faktum i håp om en smaksåpenbaring. Men jeg må si at da jeg tok den første biten ble jeg skuffet over den mellomste kvaliteten på denne burgeren. Ta med din egen bbq marinade flaske kanskje er mye bedre enn den de bruker.

  3. (besøkende)

    Hvis du noen gang skal prøve Go’Grilla Food Truck, sørg for å bestille Austin-burgeren. Dette er uten tvil den beste burgeren jeg noen gang har spist. Du kan også ha en sidebestilling med søtpotetfries. Sjekk ut gogrilla.no for mer informasjon. Nettsiden vises kun på norsk, men her er en rask oversettelse for de som trenger det: tinyurl.com/nkrvw6u

Kommentarfeltet er stengt