Arbil restaurant

  • Post category:Oslo
2.3
(10)

📍Storgata 53G, 0182 Oslo
📞 +4741373788
🍴 Tyrkisk
💰 ukjent

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Arbil restaurant som finnes på adressen Storgata 53G, 0182 Oslo.

Oppsummerende anmeldelser:

Arbil restaurant er lokalisert i Oslo. Etter å ha sett på Oslo jødiske museum, gå til denne restauranten som ikke er langt unna. Her kan du oppdage oppskriftene og ingrediensene til det tyrkiske kjøkkenet. Besøk Arbil restaurant for en pause og smak pent tilberedt kebab.

Hos Arbil restaurant kan du få:

På Arbil restaurant kan du spise Tyrkisk og er i prisklassen på ukjent.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +4741373788 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på 2,3/5

Google: 10

Facebook: 0

Trip: 0

Arbil restaurant Åpningstider:

Stengt permanent

Arbil restaurant Meny

Stengt permanent

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 2.3 / 5. Antall stemmer: 10

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    Kurdisk restaurant i Storgata som serverer kurdisk, irakisk og norsk mat. Prøvde shish kebabene med ris i henhold til kokkenes anbefaling og syntes det var ganske velsmakende. Atmosfæren var ok, men tjenesten var i beste fall middelmådig. Jeg gikk inn som dagens første kunde og ble bokstavelig talt ignorert i 5 til 10 minutter av kokken og servitøren som fortsatte å prate før jeg satte meg og fikk en meny.

  2. (besøkende)

    Ingen atmosfære eller musikk, dårlig design, lite innbydende. Linsesuppen var ok, bedre enn gjennomsnittet, men totalt sett vil jeg ikke anbefale stedet for en hyggelig hyggelig kveld.

  3. (besøkende)

    Hvor begynner jeg!? Så jeg og min kone var på besøk i Oslo denne uken da vi bestemte oss for å prøve litt irakisk mat, siden vi opprinnelig er fra Irak og ønsket å prøve noe av maten vår da vi hørte at det er så (eller for) mange av oss som bor i Oslo !Vi gikk inn i restauranten for å finne oss selv å stå som sitroner midt i restauranten med tre bord opptatt, hvorav kokken nøt middagen mens vi stirret på ham og 2 damer satt ved samme bord som senere viste seg å være eiere av denne virksomheten. Kokken bestemte seg til slutt for å la maten være i fred og vise oss til bordene våre mens han tok tak i menyene og bokstavelig talt ba oss om å bære dem til bordene våre. Vi bestilte suppe, chips og humus til å begynne med og 2 hovedretter og Arbil berømte Yoghurtdrink. Suppen tok evigheter og ble servert kald, veldig kald. Damen kom og varmet det opp for oss, men det tok evigheter å komme tilbake, men det var virkelig deilig må jeg innrømme. Humusen dukket aldri opp, og jeg ba om å avbryte den uansett da strømnettet hadde dukket opp med sjetongene. Kjøttet var tørt og regningen var også gal

Kommentarfeltet er stengt