Engebret Cafe

  • Post category:Oslo
4.4
(1026)

📍 Bankplassen 1, Oslo, i nærheten av Stortinget
📞 +4722822525
🍴 Skandinavisk
💰 NOK 98 – NOK 350

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Engebret Cafe som finnes på adressen Bankplassen 1, Oslo, i nærheten av Stortinget.

Oppsummerende anmeldelser:

Engebret Cafe er lokalisert i Oslo. National Museum – Museum of Contemporary Art er et must å besøke før fantastiske måltider på denne kafeen. Du vil bli tilbudt skandinaviske og norske retter på Engebret Cafe. Å prøve perfekt tilberedt steinbit, sjømatsuppe og bacon er det de fleste kunder anbefaler. Ikke glem å spise god jordbæris, parfait og che på dette stedet. Dette stedet er kjent for deilig vin, øl eller øl. Dette stedet vil tilby deg god espresso eller god te.

Hos Engebret Cafe kan du få:

På Engebret Cafe kan du spise Skandinavisk og er i prisklassen på NOK 98 – NOK 350.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +4722822525 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på 4,4/5

Google: 1026

Facebook: 0

Trip: 0

Engebret Cafe Åpningstider:

mandag 11:30–23:00
tirsdag 11:30–23:00
onsdag 11:30–23:00
torsdag 11:30–23:00
fredag 11:30–23:00
lørdag 17–23
søndag Stengt

Engebret Cafe Meny

kommer snart…

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.4 / 5. Antall stemmer: 1026

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    Verre biff-fett og seig. Sur service. Ikke kast bort pengene dine her.

  2. (besøkende)

    Vi snublet tilfeldigvis over Engebret Cafe, bare for å finne ut at det var den eldste restauranten i Oslo. Vi delte en liter eplejuice og spiste fiskesuppe. Suppen var deilig: møre stykker av torsk, laks og reker toppet med noen blåskjell og omgitt av en tåre-dråpet vannseng av kremet og lett fiskesuppe. Personalet var nydelig, beliggenheten er utmerket, og vi var veldig glade for å ha spist her.

  3. (besøkende)

    Engebret Cafe er stedet å gå når du vil prøve tradisjonell norsk mat mens du er i Oslo. Restauranten er vakker og full av historie. Veldig vennlig og profesjonelt personale. Menyen tilbyr et bredt utvalg av retter, men ja, det er på den dyre siden. Jeg hadde “helt du kan spise” lutefisk laget av lagret tørrfisk. Det var fantastisk. Men 648 kr. er unødvendig høy. Jeg prøvde også pinnekjøtt (lameribbe) mot en ekstra kostnad for å bytte rett i middagsplanen “helt du kan spise. Det var også utmerket og veldig tradisjonelt. Vår servitør Kim André var ekstremt vennlig, profesjonell og kunnskapsrik. En ressurs for Engebret Cafe. Det var en veldig fin opplevelse, men det er helt sikkert på den dyre siden: 1156 kr. for en middag med 2 øl per person, og de tar også betalt for frakksjekk. Men det er en opplevelse du betaler for, og det er ikke hver dag du kan spise de tradisjonelle norske rettene.»

Kommentarfeltet er stengt