Campo de’ Fiori

  • Post category:Oslo
0
(0)

📍 Josefines gate 23, Oslo, i nærheten av Valkyrie plass
📞 +4792432222
🍴 Italiensk
💰 NOK 98 – NOK 550

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Campo de’ Fiori som finnes på adressen Josefines gate 23, Oslo, i nærheten av Valkyrie plass.

Oppsummerende anmeldelser:

Campo de’ Fiori er lokalisert i Oslo. Kom for et måltid etter å ha sett CAK Center for African Culture. Hvis du liker italiensk mat, kom til denne restauranten. Hvis du er sulten, kom hit for perfekt tilberedt pizza, spaghetti carbonara og cacio e pepe. Du vil nyte maten, spesielt velsmakende che, is og panna cotta. Benytt sjansen til å smake deilig prosecco, pils eller grappa. Besøk Campo de’ Fiori for god espresso.

Hos Campo de’ Fiori kan du få:

På Campo de’ Fiori kan du spise Italiensk og er i prisklassen på NOK 98 – NOK 550.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +4792432222 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på ?/5
Google: 0

Facebook: 0

Trip: 0

Campo de’ Fiori Åpningstider:
kommer snart…

Campo de’ Fiori Meny
kommer snart…

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    Anbefalt av en italiensk venn, og etter at jeg prøvde den med mine kostholdsbegrensninger, kan jeg si at den er den beste glutenfrie pizzaen i Oslo. Og alt annet så bra ut!

  2. (besøkende)

    Veldig godt måltid og personale – fikk møte Filipo, drinkene var gode og fikk en iskrem på huset (gratis) god service, så kommer definitivt tilbake!

  3. (besøkende)

    Dette er min italienske favoritt i Oslo! Når du har lyst på et autentisk italiensk måltid og atmosfære, er dette stedet å gå. Jeg har virkelig likt alt jeg har bestilt her. Dette er en unik restaurant, ikke bare for den autentiske smaken, men for å ha spesialiteter fra Roma på menyen, som Caccio e Pepe – og det er deilig! Jeg nøt Linguine Alle Vongole, for en godbit! Det var dagens spesielle. Elsket Caccio e Pepe & Gricia-pastaene, lammecarré og svinenakke var saftige (fra sommermenyen) og alle desserter var super tilfredsstillende. Tortino Bonanno er imidlertid min all-time favoritt, nam! Jeg gleder meg til å gå tilbake og fortsette å utforske deres dynamiske meny. Jeg setter pris på allsidigheten i atmosfæren fordi du kan komme uformell og avslappet, ta med en date for en romantisk middag, men også spise med en gruppe venner eller familie som feirer din spesielle anledning eller bare dele en god tid over god mat. Det er alltid latter og god stemning fra både de ansatte og gjestene. Absolutt en god idé å gjøre reservasjoner siden Campo de’ Fiori stort sett alltid er fullpakket. Ekstra bonus; de elsker hunder her

Kommentarfeltet er stengt