Bristol Grill

  • Post category:Oslo
0
(0)

📍 Kristian IV’s gate 7, Oslo, i nærheten av Stortinget
📞 +4722826000
🍴 Europeisk
💰 NOK 440 – NOK 770

Velkommen til en annen restaurant på Restondo, denne restauranten heter Bristol Grill som finnes på adressen Kristian IV’s gate 7, Oslo, i nærheten av Stortinget.

Oppsummerende anmeldelser:

Bristol Grill er lokalisert i Oslo. Bristol Grill er ganske nær National Museum – National Gallery. Har du aldri smakt skandinaviske og norske retter, bør du bestille bord og prøve menyen på denne restauranten. Ikke glem å smake på gode smørbrød, borsch og bacon på Bristol Grill. Velsmakende Scones og perfekt tilberedt sjokoladekrem kan gjøre et godt inntrykk på deg. Kunder besøker dette stedet for å drikke deilig vin, champagne eller konjakk. God kaffe, juice eller te vil gjøre måltidet ditt enda mer deilig, og du kommer garantert tilbake.

Hos Bristol Grill kan du få:

På Bristol Grill kan du spise Europeisk og er i prisklassen på NOK 440 – NOK 770.
Hvis det høres bra ut, foreslår vi at du ringer denne restauranten.
Det kan gjøres direkte på denne siden, klikk på telefonnumret +4722826000 eller klikk på “Ring hit”-knappen ved siden av.

Anmeldelser: gjennomsnittlig vurdering på ?/5
Google: 0

Facebook: 0

Trip: 0

Bristol Grill Åpningstider:
kommer snart…

Bristol Grill Meny
kommer snart…

Vennligst ranger denne restauranten

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer så langt! Vær den første til å vurdere denne restauranten.

Dette innlegget har 3 kommenta

  1. (besøkende)

    En virkelig klassisk Oslo-restaurant siden 1920-tallet. Med god service, en rolig og avslappende atmosfære og ypperlig mat og omfattende vinliste. Sommelierene vet hva de snakker om, og det gjør også servitørene. Velg kjøttet og de vil tilberede det ved bordet for deg, noe som gjør opplevelsen enda mer behagelig.

  2. (besøkende)

    NAM! God mat, fantastisk atmosfære, oppmerksomt personale og en veldig hyggelig opplevelse generelt. Et fint sted for en sen kveldscocktail i Oslo. Takk til personalet for å behandle oss så godt, vi følte oss som familie.

  3. (besøkende)

    Et veldig fint hotell med perfekt beliggenhet akkurat i hjertet av Oslo, du trenger ingen transport for å se de fleste av Oslos attraksjoner, rommene er nylig renovert og vakkert innredet, flotte og hjelpsomme ting de vil aldri la deg lure på alltid på din service , Bristol bar og Bristol grill er begge en av de beste i Oslo , veldig historisk at du kan føle det mens du spiser eller drikker inne , jeg vil råde alle til å prøve ettermiddagsteen som serveres i Winter Garden og bibliotekbaren , mitt råd er , prøv Hotel Bristol og du vil aldri angre .

Kommentarfeltet er stengt